Welkom bij SALT.

Lunchen & dineren aan het Sneekermeer

De naam SALT is afgeleid van de sâltpoel, het water waar ons restaurant aan gelegen is. SALT is de plek aan het Sneekermeer waar je met je hele gezin naar toe gaat. 

Er is voor de jeugd veel vertier, waaronder een grote AIR trampoline. De ouders kunnen in de zomer neerstrijken op de strandbedden en verkoelende drankjes bestellen bij onze strandbar SALT TROPEZ. 

Chef Nick & zijn brigade bereiden ieder seizoen met veel liefde de bekende gerechten met een moderne twist. 

 

Prachtig uitzicht

Wees welkom bij SALT en op ons terras op de zonnige dagen voor een heerlijke lunch & diner of een goede kop koffie met een lekker stuk taart. SALT vind je aan de utborren 50 Terherne, met een prachtig uitzicht over de Poel en het Sneekermeer.

De samenwerking met lokale leveranciers, de unieke locatie en onze liefde voor de horeca mag een bezoek aan SALT tijdens een dagje Friesland niet ontbreken.

High Tea | Wine | Beer

SALT.

Tafelen in een ontspannen sfeer, voor alle gelegenheden, voor iedereen.

 

Agenda SALT

Wij vinden het heerlijk om jaarlijks extra gezellige momenten te creëren voor jullie. Vooral tijdens de donkere dagen die er aan zitten te komen. 

Lazy Sunday @ SALT

17 oktober 2021 – 15:00 – 18:00 uur met live muziek van FOLKERT – Hans

Proef de kunst Terherne

23 & 24 oktober 11:00 – 17:00 uur 

Wijn & Spijs diner SALT

29 oktober – Chefs menu 3 / 4 gangen diner gemaakt door Chef Nick met bij passend wijn arrangement samengesteld door de Silershop. 

Adres

Utbuorren 50 . 8493 MA . Terherne .

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 22:00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m zondag: 10:00 – 22:00 uur

Chat openen
Hi! Kon je ons telefonisch niet bereiken? Dat betekent dat we het druk hebben. Stuur ons dan vooral een appje met je vragen.

Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT

Yodi