Agenda 2023

Welkom bij Paviljoen salt

Zowel als in de wintermaanden als in de zomermaanden organiseren we diverse activiteiten voor jong en oud! Denk aan Lazy Sunday Salt met live muziek iedere 2e zondag van de maand in de maanden oktober t/m maart, knutselen & schminken voor de kids, Culinaire wandeltochten langs alle horeca van Terherne etc. etc. Enthousiast geworden? Bekijk hier dan onze volledige agenda.

Iets te vieren? 

11

juni

Sunday Funday Salt!

Zondag 11 juni – vanaf 14:00 uur – gratis entree

In de winter heeft Salt Lazy Sunday georganiseerd op iedere 2e zondag van de maand, dit leuke evenement willen wij in de zomer graag voortzetten maar dan voor de kleine gasten bij Salt! Vandaar: Sunday Funday!
Deze dag staat in het teken van leuke evenementen voor kinderen denk hierbij aan: knutselen, schminken, een stormbaan en/of een wateractiviteit. Houdt onze socials in de gaten voor de actuele activiteiten!

18

juni

Vaderdag high favourite

Zondag 18 juni – €29,50

Wij bij Salt zijn allemaal ontzettend gek op onze lieve stoere vaders en daarom willen wij alle vaders graag met jullie in het zonnetje zetten!

Kletsen, lachen en genieten onder het genot van verschillende speciaalbieren en een rijk gevulde borrelplank: bij Salt ben je op het juiste adres!
Wil jij jouw vader, schoonvader of opa in het zonnetje zetten met vaderdag? Reserveer dan alvast jullie plekje!

9

juli

Saltival

Zondag 9 juli – vanaf 12:00 uur – gratis entree

Een festival georganiseerd voor kinderen! Denk hierbij aan verschillende kinderactiviteiten, mini foodtrucks, een goed gevulde strandbar voor de ouders en vooral een fantische dag voor jong en oud! Houdt onze socials in de gaten voor updates!

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga