info@paviljoensalt.nl   –   0566 689280

Winter agenda

In de zomermaanden strijken vele gasten neer op onze terrassen om te genieten van het uitzicht, het speelstrand voor de kleintjes, een goed glas wijn of een ijskoud biertje en om te genieten van het lekkers uit onze keuken.

In de maanden oktober t/m maart zitten wij zeker niet stil. In deze maanden organiseren we veel culinaire evenementen, de welbekende salt rally in de Kerstvakantie en de Lazy sunday iedere 2e zondag van de maand. 

Dit jaar hebben we 4 nieuwe evenementen voor jullie in petto: 
Kaas fonduen in November
Bierproeverij van bier sommeliers Jan Bouma & Sjouke Bleeker (Heineken) in Januari
De Valentijnsdate van 2024: Film kijken terwijl je geniet van culinaire versnaperingen. 
Wijn proeverij met Marck Dorenbosch van de Silersshop. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder! 

 

Agenda 2024

3

Maart

Tasting Tour Terherne

Voor de 4e keer zullen we met de horeca Terherne de Tasting Tour. Een wandeling van 6 a 7 km door Terherne langs de horeca. Laat je tijdens de wandeling verrassen door fijne drank-spijs combinatie die in het teken staan van een bepaald thema. Iedere editie voegen we een element toe zodat je iedere tour weer verrast wordt.

Meer informatie volgt!

}

Inloop vanaf 13:00 uur

Paviljoen salt

10 

Maart

Lazy Sunday Salt – Weima v/d Werf

Elke tweede zondag van de maand nemen we je mee op een muzikale reis, waar live muziek de sfeer bepaalt tussen 15:00 en 18:00 uur.

Dit keer wordt de muziek verzorgd door Reinout & Anno, zij treden al jaren samen op en kunnen jullie garanderen dat het groot feest wordt! 

Twee loepzuivere stemmen, 1 akoestische gitaar en de grootste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en van nu!

Kom langs en geniet van een gezellige borrel en een heerlijk diner als perfecte afsluiting van je weekend.

}

15:00 - 18:00 uur

Paviljoen salt

15

Maart

Bier spijs avond met de biersommeliers van Heineken: Jan Bouma & Sjouke Bleeker

Iedereen kent het wel: bij ieder gerecht is wel een perfect passende wijn te vinden namelijk een wijn-spijscombinatie! Maar wist je dat dit ook heel goed met BIER kan? 12 april komen biersommeliers Jan Bouma en Sjouke Bleeker van Heineken een bierproeverij verzorgen bij Paviljoen Salt! Vol passie vertellen de heren over het brouwproces, word je meegenomen naar de oorsprong maar vooral hoe je deze bieren kunt combineren met 6 bijpassende gerechten vanuit de keuken van Salt.

Laat je verrassen!

31 & 1

Maart & April

Paas brunch 2024

🐣🌷 Hé foodies & brunchliefhebbers! Maak je klaar voor een ei-citing Pasen bij Paviljoen Salt! 🎉 We hebben het over een fantastische 3-gangen shared brunch die helemaal in het teken staat van het samenbrengen van mensen en smaken. 🥂

🍜 We beginnen met een traditiegetrouw met een soep naar keuze.

🥘 Bereid je vervolgens voor op een parade van heerlijkheden! Denk aan al je brunchfavorieten, van hartige hapjes tot verse, seizoensgebonden lekkernijen, allemaal met een unieke paastwist. 🍳🥗

🍰 En voor de grote finale… een dessertproeverij die je smaakpapillen zal laten dansen! 🕺💃 Een verscheidenheid aan zoete lekkernijen, allemaal in paasstijl, wachten op jou om te genieten. Wie kan dat weerstaan?

📅 Vergeet niet je agenda te markeren: Paasbrunch 1e & 2e paasdag bij Paviljoen Salt, 11:00 – 14:00. We kunnen niet wachten om je daar te zien! 🎈

}

Inloop tussen 11:00 - 12:00 uur

Paviljoen salt

12 

April

Wijn spijs avond met Marck Dorenbosch van de Silersshop

Gezellige wijnliefhebbers en foodies opgelet! Marck van Silershop Grou en Yodi van Paviljoen Salt hebben de handen ineengeslagen voor een unieke culinaire avond die je absoluut niet wilt missen. Op vrijdag 12 april ben je van harte welkom om samen met ons de kunst van perfecte wijn-spijs combinaties te ontdekken. Inloop is tussen 18:00 – 18:30 uur 18:30 starten we met het diner!

Laat je tijdens deze bijzondere avond verrassen door een zorgvuldig geselecteerde reeks van 5 prachtige wijnen, elk begeleid door 4 overheerlijke gerechten. Elk gerecht en elke wijn is met zorg uitgekozen om zowel de kenners als de nieuwsgierigen onder ons te plezieren en te verrassen. Marck en Yodi delen niet alleen een passie voor kwaliteit en gastvrijheid, maar ook voor het creëren van een informele en gezellige avond met lekker eten en drinken.

Dus, of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond vol heerlijke smaken en goede gesprekken, deze wijn-spijs avond is de perfecte gelegenheid om te genieten van het beste dat Paviljoen Salt en Silershop Grou te bieden hebben. Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een wereld van verfijnde smaken en gezelligheid. Reserveer je plek en laat je meenemen op een culinaire reis die je zintuigen zal prikkelen. Tot vrijdag 12 april!

}

Inloop vanaf 18:00 uur

Paviljoen salt

14

April

Sunday Funday Kids

In de maanden april t/m april organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen tussen 13:00 – 17:00 uur. Dit kan in de vorm van een springkussen zijn, of entertainment, knutseldagen.

}

13:00 -17:00 uur

Paviljoen salt

12

Mei

Sunday Funday Kids

In de maanden april t/m april organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen tussen 13:00 – 17:00 uur. Dit kan in de vorm van een springkussen zijn, of entertainment, knutseldagen.

}

13:00 -17:00 uur

Paviljoen salt

9

Juni

Sunday Funday Kids

In de maanden april t/m april organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen tussen 13:00 – 17:00 uur. Dit kan in de vorm van een springkussen zijn, of entertainment, knutseldagen.

}

13:00 -17:00 uur

Paviljoen salt

7

Juli

Midzomer feest

Salt is jarig op 5 juli en wil dit graag met jullie vieren. Meer informatie volgt. 

}

Zaterdag 17:00 - 23:00 uur

}

Zondag 12:00 - 22:00 uur

Paviljoen salt

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga