Genieten met vriendinnen en familie

Baby shower 

Op zoek naar de perfecte locatie voor een onvergetelijke babyshower? Kies voor Paviljoen Salt aan het prachtige Sneekermeer in Friesland! Vier deze bijzondere gelegenheid met een sfeervolle high tea bij ons. Bij Paviljoen Salt creëren we een warme en gezellige sfeer, ideaal voor het samenbrengen van vrienden en familie om de komst van een nieuwe baby te vieren.

Onze high tea is speciaal samengesteld met een assortiment aan verse kruiden theeen en de welbekende smaken. We beginnen de high tea met een soepje in een glas waar vervolgens de plank met hartigheden op tafel komt. Aansluitend serveren wij de plank met zoetigheid met voor ieder wat wils. In een ontspannen sfeer genieten met je vriendinnen en/of familie in combinatie met het prachtige uitzicht op het Sneekermeer, terwijl wij zorgen voor een soepele en zorgeloze ervaring.

Wij vinden het fijn als jullie van te voren aangeven hoeveel zwangeren aanwezig zijn en of er nog andere dieetwensen zijn waar we rekening mee moeten houden. Dit kan telefonisch of via de mail uiterlijk 1 dag van te voren. 

Versieren is mogelijk, jullie mogen zelf de slingers ophangen. 

High tea

2-gangen lunch aan tafel met allemaal lekkers, Shared lunching, lunchbuffet… Er zijn veel mogelijkheden bij salt!

Baby borrel

Wil jouw vriendin of dochter liever geen babyshower, maar wil ze liever een borrel nadat ze bevallen is? Dat kan natuurlijk ook! Dan organiseren we een baby borrel. 

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga