2-gangen diner

Groepsgrootte – vanaf 10 – 25 personen

Deze lunch serveren wij middels een een buffet. 

Buffet:
Dagsoep
Zuurdesem brood wit & bruin
Roomboter
Beleg:
Boerenham van slagerij Spijkerman
Kaas van de firma Fryske Tsiis
Gerookte ribeye met pesto mayonaise, parmesan & rucola
Eiersalade
1 seizoens maaltijdsalade
1 mini kroketje + kadetje & mosterd

Deze lunch is inclusief melk & jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie

 

Mediterraans buffet

Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie

Koude gerechten

  • Couscous salade: met gegrilde paprika, munt, lente ui, cherry tomaatjes geitenkaas & ras el hanout
  • Italiaanse tomatensalade: Verschillende kleuren tomaat, oregano, knoflook, rode ui, basilicum, rode peper, olijfolie en balsamico 
  • Carpaccio di salt: met truffel mayonaise, âlde fryske kaas, pijnboompitten, rucola en cherry tomaatjes. 
  • Focaccia met aioli kruidenboter, tapenade en muhamarra. 

Warm

  • Vegetarische Curry: gevuld met seizoensgroenten, krokante rijstnoedels en een raita van kokosyoghurt, limoen, komkommer en koriander, rijst
  • Visstoof: vis van het moment, geserveerd met tomaat, courgette, citroen, dille, peterselie en Nduja
  • Kalfs saltimbocca met witte wijn saus, salie, posciutto curdo met kruidige orzo
  • Gegrilde kippendij: gekruid in Vadouvan met flatreads en huisgemaakte Tzatziki 

Hollands buffet

Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie

Voorgerechten

  • Salade du Holland: Kropsla met gekookte Friese aardappel, gekookte eieren, Fryske kaas, komkommer en tomatenblokjes, rode ui, rustieke croutons en ouderwetse slasaus
  • Friese uiensoep: Smaakvolle uiensoep met een vleugje berenburg en gegratineerde kaasbroodjes
  • Makreel salade: Gerookte markreel salade op basis van een cocktailsaus met een vleugje berenburg, gesnipperde rode ui, blokjes van augurk en appel.
  • Friese geitenkaasjes met walnoten, druiven en honing van de plaatselijke imker

Hoofdgerechten

  • Ovenschotel van zuurkool: Gevuld met pittig gehakt, zoete aardappelpuree en âlde Fryske kaas.
  • Hachee: met romige aardappelpureee
  • Stampot naar keuze: Boerenkool of hutspot met gebakken spekjes en ambachtelijke rookworst.
  • Kabeljauw met Hollandse sperziebonen, gepofte streektomaatjes en een saus van roomboter en witte wijn

Mediterraans buffet

Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie

Koude gerechten

  • Couscous salade: met gegrilde paprika, munt, lente ui, cherry tomaatjes geitenkaas & ras el hanout
  • Italiaanse tomatensalade: Verschillende kleuren tomaat, oregano, knoflook, rode ui, basilicum, rode peper, olijfolie en balsamico 
  • Carpaccio di salt: met truffel mayonaise, âlde fryske kaas, pijnboompitten, rucola en cherry tomaatjes. 
  • Focaccia met aioli kruidenboter, tapenade en muhamarra. 

Warm

  • Vegetarische Curry: gevuld met seizoensgroenten, krokante rijstnoedels en een raita van kokosyoghurt, limoen, komkommer en koriander, rijst
  • Visstoof: vis van het moment, geserveerd met tomaat, courgette, citroen, dille, peterselie en Nduja
  • Kalfs saltimbocca met witte wijn saus, salie, posciutto curdo met kruidige orzo
  • Gegrilde kippendij: gekruid in Vadouvan met flatreads en huisgemaakte Tzatziki 

Hollands buffet

Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie

Voorgerechten

  • Salade du Holland: Kropsla met gekookte Friese aardappel, gekookte eieren, Fryske kaas, komkommer en tomatenblokjes, rode ui, rustieke croutons en ouderwetse slasaus
  • Friese uiensoep: Smaakvolle uiensoep met een vleugje berenburg en gegratineerde kaasbroodjes
  • Makreel salade: Gerookte markreel salade op basis van een cocktailsaus met een vleugje berenburg, gesnipperde rode ui, blokjes van augurk en appel.
  • Friese geitenkaasjes met walnoten, druiven en honing van de plaatselijke imker

Hoofdgerechten

  • Ovenschotel van zuurkool: Gevuld met pittig gehakt, zoete aardappelpuree en âlde Fryske kaas.
  • Hachee: met romige aardappelpureee
  • Stampot naar keuze: Boerenkool of hutspot met gebakken spekjes en ambachtelijke rookworst.
  • Kabeljauw met Hollandse sperziebonen, gepofte streektomaatjes en een saus van roomboter en witte wijn

Lunch buffet – overstag 

Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – 26,75 p.p. 

Deze lunch serveren wij middels een een buffet. 

Buffet:
Keuze uit dagsoep & pomodorisoep
Zuurdesem brood wit & bruin
Roomboter
Beleg:
Boerenham van slagerij Spijkerman
Kaas van de firma Fryske Tsiis
Gerookte ribeye met pesto mayonaise, parmesan & rucola
Eiersalade
Huisgemaakte tonijn salade
2 seizoens maaltijdsalades
1 mini kroketje + kadetje & mosterd

Deze lunch is inclusief melk & jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie

 

Openingstijden Salt

Maandag t/m zondag:

Geopend tussen 10:00 – 22:00 uur

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga