Op zoek naar een
Lunch arrangementen
2-gangen diner
Groepsgrootte – vanaf 10 – 25 personen
Deze lunch serveren wij middels een een buffet.
Buffet:
Dagsoep
Zuurdesem brood wit & bruin
Roomboter
Beleg:
Boerenham van slagerij Spijkerman
Kaas van de firma Fryske Tsiis
Gerookte ribeye met pesto mayonaise, parmesan & rucola
Eiersalade
1 seizoens maaltijdsalade
1 mini kroketje + kadetje & mosterd
Deze lunch is inclusief melk & jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie
Mediterraans buffet
Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie
Koude gerechten
- Couscous salade: met gegrilde paprika, munt, lente ui, cherry tomaatjes geitenkaas & ras el hanout
- Italiaanse tomatensalade: Verschillende kleuren tomaat, oregano, knoflook, rode ui, basilicum, rode peper, olijfolie en balsamico
- Carpaccio di salt: met truffel mayonaise, âlde fryske kaas, pijnboompitten, rucola en cherry tomaatjes.
- Focaccia met aioli kruidenboter, tapenade en muhamarra.
Warm
- Vegetarische Curry: gevuld met seizoensgroenten, krokante rijstnoedels en een raita van kokosyoghurt, limoen, komkommer en koriander, rijst
- Visstoof: vis van het moment, geserveerd met tomaat, courgette, citroen, dille, peterselie en Nduja
- Kalfs saltimbocca met witte wijn saus, salie, posciutto curdo met kruidige orzo
- Gegrilde kippendij: gekruid in Vadouvan met flatreads en huisgemaakte Tzatziki
Hollands buffet
Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie
Voorgerechten
- Salade du Holland: Kropsla met gekookte Friese aardappel, gekookte eieren, Fryske kaas, komkommer en tomatenblokjes, rode ui, rustieke croutons en ouderwetse slasaus
- Friese uiensoep: Smaakvolle uiensoep met een vleugje berenburg en gegratineerde kaasbroodjes
- Makreel salade: Gerookte markreel salade op basis van een cocktailsaus met een vleugje berenburg, gesnipperde rode ui, blokjes van augurk en appel.
- Friese geitenkaasjes met walnoten, druiven en honing van de plaatselijke imker
Hoofdgerechten
- Ovenschotel van zuurkool: Gevuld met pittig gehakt, zoete aardappelpuree en âlde Fryske kaas.
- Hachee: met romige aardappelpureee
- Stampot naar keuze: Boerenkool of hutspot met gebakken spekjes en ambachtelijke rookworst.
- Kabeljauw met Hollandse sperziebonen, gepofte streektomaatjes en een saus van roomboter en witte wijn
Mediterraans buffet
Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie
Koude gerechten
- Couscous salade: met gegrilde paprika, munt, lente ui, cherry tomaatjes geitenkaas & ras el hanout
- Italiaanse tomatensalade: Verschillende kleuren tomaat, oregano, knoflook, rode ui, basilicum, rode peper, olijfolie en balsamico
- Carpaccio di salt: met truffel mayonaise, âlde fryske kaas, pijnboompitten, rucola en cherry tomaatjes.
- Focaccia met aioli kruidenboter, tapenade en muhamarra.
Warm
- Vegetarische Curry: gevuld met seizoensgroenten, krokante rijstnoedels en een raita van kokosyoghurt, limoen, komkommer en koriander, rijst
- Visstoof: vis van het moment, geserveerd met tomaat, courgette, citroen, dille, peterselie en Nduja
- Kalfs saltimbocca met witte wijn saus, salie, posciutto curdo met kruidige orzo
- Gegrilde kippendij: gekruid in Vadouvan met flatreads en huisgemaakte Tzatziki
Hollands buffet
Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – dranken op basis van nacalculatie
Voorgerechten
- Salade du Holland: Kropsla met gekookte Friese aardappel, gekookte eieren, Fryske kaas, komkommer en tomatenblokjes, rode ui, rustieke croutons en ouderwetse slasaus
- Friese uiensoep: Smaakvolle uiensoep met een vleugje berenburg en gegratineerde kaasbroodjes
- Makreel salade: Gerookte markreel salade op basis van een cocktailsaus met een vleugje berenburg, gesnipperde rode ui, blokjes van augurk en appel.
- Friese geitenkaasjes met walnoten, druiven en honing van de plaatselijke imker
Hoofdgerechten
- Ovenschotel van zuurkool: Gevuld met pittig gehakt, zoete aardappelpuree en âlde Fryske kaas.
- Hachee: met romige aardappelpureee
- Stampot naar keuze: Boerenkool of hutspot met gebakken spekjes en ambachtelijke rookworst.
- Kabeljauw met Hollandse sperziebonen, gepofte streektomaatjes en een saus van roomboter en witte wijn
Lunch buffet – overstag
Groepsgrootte – vanaf 25 – 150 personen – 26,75 p.p.
Deze lunch serveren wij middels een een buffet.
Buffet:
Keuze uit dagsoep & pomodorisoep
Zuurdesem brood wit & bruin
Roomboter
Beleg:
Boerenham van slagerij Spijkerman
Kaas van de firma Fryske Tsiis
Gerookte ribeye met pesto mayonaise, parmesan & rucola
Eiersalade
Huisgemaakte tonijn salade
2 seizoens maaltijdsalades
1 mini kroketje + kadetje & mosterd
Deze lunch is inclusief melk & jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie
Openingstijden Salt
Maandag t/m zondag:
Geopend tussen 10:00 – 22:00 uur