info@paviljoensalt.nl   –   0566 689280

Genieten met vrienden en familie of collega’s

Groeps activiteiten

Salt is Stoer en heeft lef! Je luncht, borrelt en/of dineert in een hippe en relaxte Ambiance. Salt heeft Liefde voor het vak, is gastvrij en is Toegankelijk voor jong en oud.

Yodi Vellinga - Ontdek, Beleef en geniet!

Geniet van onvergetelijke momenten samen bij Paviljoen Salt. Ons restaurant, gelegen aan het Sneekermeer, biedt talloze mogelijkheden voor groepen. Met toewijding en passie zorgen wij ervoor dat onze arrangementen perfect aansluiten bij jullie wensen. Ontdek hieronder de diverse activiteiten die wij aanbieden om jullie dag tot een succes te maken! Zijn jullie klaar voor een uitdaging op het gebied van teamwork? Laat het beste team zegevieren! Onze ervaren samenwerkingspartners begeleiden de activiteiten en leggen het spel uit, zodat jullie direct van start kunnen gaan. Na de activiteit is het tijd om samen na te praten. Hoe is het gegaan? Wie heeft er gewonnen? Onthoud dat meedoen belangrijker is dan winnen… Proost!

Dikke Sloep Terherne

20 – 60 personen

Sinds dag 1 een hele fijne samenwerking met Rogier & Roel van de Dikke sloep Terherne.

Dit is een rondvaartboot, maar dan zonder de rondvaartboot. Maar mèt DJ Booth, wijnkoelers, 60 zitplaatsen, zwemtrap, een afgesloten toilet (privacy matters), ijskoud bier, een barbecue en een dak boven je hoofd voor als het regent of juist tegen de felle zon. Oh ja, en met de Friese Meren op een armlengte afstand. En hij is in 2019 splinternieuw gebouwd.

Salt verzorgt de lunch & diner op de dikke sloep en Roel & Rogier maken er een feestje van!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vaar events Terherne,
& Uit-zeilen.nl, Jacob Huisman Charters

Per praam of skutsje 10-12 personen

Met Eelke Dijkstra (Vaarevents), Dirk Hengst van Uit-Zeilen & Jacob Huisman charters hebben wij al jarenlang een fijne samenwerking mee. Voor pramen & skûtsje, toer tocht evenementen zijn zij de juiste partijen.

Tocht over de Friese wateren of regatta

Beide partijen biedt zowel tourtochten als wedstrijden voor bedrijven aan op schepen die deelnemen aan de IFKS, maar ook met pramen. Samen met de vaste schipper en maat moet uw team ervoor zorgen dat het schip de strijd aan kan gaan! Alle gasten krijgen een taak aan boord; van het peilen van de waterdiepte tot het bedienen van de fok! Wil je liever loungen of touren dan beschikt Jacob Huis man over loungeskutjes en meneer Yoast, een ektrische sloep van bijna 19 meter. 

Outdoor Buro Friesland

20 – 150 personen | 

De leukste interactieve citygames in het leukste dorp van Friesland. Met een citygame doen jullie een spel in het centrum van het dorp. Verschillende spellen zoals: ontmasker de mol, escape in terherne, CSI moordspel en een GPS  tocht. Ontmasker de mol is een stadsspel, waarbij er in teams gestreden wordt voor punten. Maar in elke team is er een “mol”, die de boel probeert te saboteren. Escape terherne is een ontsnappingsspel waarbij de teams zichzelf moeten bevrijden, door puzzels, codes en opdrachten op te lossen. Het CSI moordspel is een spel waarbij jullie met de getuigenverklaringen en onderzoekteams op zoek en proberen de moord op te lossen. GPS-tocht is een tocht door centrum van Terherne, waarbij vragen en opdrachten opgelost moeten worden

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga