Genieten met vrienden en familie of collega’s

Groeps activiteiten

Salt is Stoer en heeft lef! Je luncht, borrelt en/of dineert in een hippe en relaxte Ambiance. Salt heeft Liefde voor het vak, is gastvrij en is Toegankelijk voor jong en oud.

Yodi Vellinga - Ontdek, Beleef en geniet!

Beleef onvergetelijke ervaringen bij Paviljoen Salt, prachtig gelegen aan het Sneekermeer. Perfect voor groepen die op zoek zijn naar iets speciaals, bieden wij met passie en toewijding op maat gemaakte arrangementen die naadloos aansluiten op jullie wensen. Ontdek de verscheidenheid aan activiteiten die wij aanbieden om jullie bezoek onvergetelijk te maken. Ben je klaar om jullie teamwork naar een hoger niveau te tillen? Laat zien wat jullie in huis hebben! Met de hulp van onze ervaren partners worden alle activiteiten professioneel begeleid, zodat jullie meteen aan de slag kunnen. Na afloop biedt Paviljoen Salt de perfecte setting om te ontspannen, terug te blikken op de dag en de winnaars te vieren – maar onthoud, het gaat om de ervaring, niet alleen om de overwinning. Cheers op een dag vol avontuur en teambuilding bij Paviljoen Salt.

Varen met grote sloepen

50 personen per sloep

Sinds dag 1 een hele fijne samenwerking met Roel van de Dikke sloep Terherne en sinds 2024 met Henk van Bootox. 

Deze beide sloepen zijn voorzien van alle facaliteiten. Maar mèt een goede muziekinstallatie, wijnkoelers, 50 zitplaatsen, zwemtrap, een afgesloten toilet (privacy matters), ijskoud bier, een barbecue en een dak boven je hoofd voor als het regent of juist tegen de felle zon. Oh ja, en met de Friese Meren op een armlengte afstand. 

Salt verzorgt de lunch & diner op de dikke sloep en Roel, Henk en hun team maken er een feestje van!

Zeilen met Skutsjes of pramen

Met Eelke Dijkstra (Vaarevents), Dirk Hengst van Uit-Zeilen & Jacob Huisman charters hebben wij al jarenlang een fijne samenwerking mee. Voor pramen & skûtsje, toer tocht evenementen zijn zij de juiste partijen.

Tocht over de Friese wateren of regatta

Beide partijen biedt zowel tourtochten als wedstrijden voor bedrijven aan op schepen die deelnemen aan de IFKS, maar ook met pramen. Samen met de vaste schipper en maat moet uw team ervoor zorgen dat het schip de strijd aan kan gaan! Alle gasten krijgen een taak aan boord; van het peilen van de waterdiepte tot het bedienen van de fok! Wil je liever loungen of touren dan beschikt Jacob Huisman over loungeskutjes en meneer Yoast, een ektrische sloep van bijna 19 meter. 

Teambuildings activiteiten op het vaste land

De leukste interactieve citygames in het leukste dorp van Friesland. Met een citygame doen jullie een spel in het centrum van het dorp. Verschillende spellen zoals: ontmasker de mol, escape in terherne, CSI moordspel en een GPS  tocht. Ontmasker de mol is een stadsspel, waarbij er in teams gestreden wordt voor punten. Maar in elke team is er een “mol”, die de boel probeert te saboteren. Escape terherne is een ontsnappingsspel waarbij de teams zichzelf moeten bevrijden, door puzzels, codes en opdrachten op te lossen. Het CSI moordspel is een spel waarbij jullie met de getuigenverklaringen en onderzoekteams op zoek en proberen de moord op te lossen. GPS-tocht is een tocht door centrum van Terherne, waarbij vragen en opdrachten opgelost moeten worden

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga