Kerst 2021

Kerstbrunch 25 december 2021

Op 1e kerstdag verwelkomen wij jullie vanaf 11:00 uur voor de allereerste kerstbrunch bij SALT.

Bij binnenkomst ontvangen wij jullie met een glaasje mimosa, bubbels of een sapje.

Op een gedekte tafel staat een kerststol, diverse broden met (gezouten) boter klaar.

Proeverij van diverse vlees & viswaren:

Met o.a. carpaccio, rollade, gerookte zalm, tonijnsalade, diverse kazen en zoetwaren zoals marmelades beleg

Proeverij van warme gerechten:

Soep, gepocheerde eieren, Quiche lorraine met geitenkaas en het klassieke pasteitje met kippenragout en voor de kleintjes zijn er ook poffertjes!

Dessert:

Wij sluiten onze kerstbrunch feestelijk af met ons welbekende lunadessert!

Volwassenen € 29,50 p.p.

Kids t/m 12 jaar € 12,50 p.p

Salt christmas holiday Box

Deze kerstvakantie kun je thuis ook genieten van de SALT holiday favourites. We hebben speciaal een holiday box voor je ontwikkeld voor een middag/avond borrelen met vrienden, of een proeverij van voorgerechten voor 2 personen. Hoe je dit in gaat vullen laten we helemaal aan jou over. De box is te bestellen vanaf 25 december t/m 9 januari.

Dagsoep

Breekbrood met diverse dips

Taart van bladerdeeg met geitenkaas & eekhoorntjesbrood

Hertenrosbiefcarpaccio met knolselderijcrème & bospaddenstoelen

Zalmtartaar met ponzu saus & zilte groenten

Vitello Tonato | Kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes, rucola & parmesan

Burrata met tomaat & balsamico dressing

€ 39,50 (2 personen).

Extra gerechten bij te bestellen:

Wil je er een flesje wijn bij? Dat kan, Marck van de silershop heeft een witte en rode wijn bij uitgezocht die uitstekend past bij deze gerechten. + € 10,-

Salt kerst diner 24 & 25 december

Chef Nick Trigonis houdt van kerst. Het is zijn favoriete tijd van het jaar. Hij vroeg tijdens zijn sollicitatie gesprekken mei al wat de plannen waren met kerst zodat hij hier alvast over na kon gaan denken. Toen hij met de eerste opzet kwam was ik gelijk verkocht! Zien wij jou 24 of 25 december bij SALT?

Amuse

Rillette van kabeljauw met merikswortel

of

Bitterbal van ossenworst met gebrande mosterd

of

Bospaddenstoelenkroketje met balsamicodressing

Voorgerechten:

Hertenrosbiefcarpaccio geserveerd met knolselderijcrème en bospaddenstoelen

of 

Zalmtartaar geserveerd met ponzusasu en zilte groenten

of 

Bladerdeeg gevuldm et geitenkaas & eekhoorntjesbrood

Tussengerecht
Bisque van garnalen 

of 

Groente bouillon

Hoofdgerecht

Beef Wellington geserveerd met rode portsaus en seizoensgroenten

of 

Klassieke Franse Ratatouille

of

Trio van gerookte vis geserveerd met een klassieke witte wijn saus 

Dessert 

Mille – feuille geserveerd met mascarpone mousse, rood fruit en vanille ijs met slagroom

of 

Profiterole met chocolademousse en pistache nootjes. 

Chat openen
Hi! Kon je ons telefonisch niet bereiken? Dat betekent dat we het druk hebben. Stuur ons dan vooral een appje met je vragen.

Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT

Yodi