Samen zijn en bourgondisch genieten

All I want for christmas is Salt! 

Alhoewel de feestdagen nog even op zich laten wachten, beginnen wij alvast met de kerstvoorbereidingen. Het menu voor de kerstbrunch & kerstdiner is klaar, dus reserveren maar!

Yodi Vellinga - Ontdek, Beleef en geniet!

“Samen zijn en bourgondisch genieten” Dat is kerst voor ons betekent. En waarom kiezen als je overal van kunt proeven?! Daarom serveren wij alles in een shared brunching / dining experience “.

1e kerstdag & 2e kerstdag zijn wij voor zowel brunch als diner volgeboekt. Indien u op de wachtlijst wilt, kunt u altijd een mailtje sturen naar reserveren@paviljoensalt.nl

Vermeld ten alle tijden een email adres en telefoonnummer. In de week voor kerst nemen wij telefonisch nog even contact met jullie op om alles door te nemen.

-- Openingstijden

24 december: Open 10:00 – 17:00 uur
25 december: Alleen geopend op reservering voor brunch & diner
26 december: Alleen geopend op reservering voor brunch & diner

-- Kerstvakantie

27 t/m 30 december: 10:00 – 22:00 uur
31 december: 10:00 – 17:00 uur
1 januari: gesloten
2 t/m 7 januari: 10:00 – 22:00 uur

 

-- Salt Rally

In de tweede week van de kerstvakantie (2 t/m 7 januari) organiseren weer wij weer onze jaarlijkse Auto speurtocht. Onze speurtocht is te reserveren vanaf 14 december 2023

Salt 3-gangen brunch

Volwassenen | 37,50 p.p.
Kids 4 – 13 jaar | 19,50 p.p.
Kids 0 – 4 jaar | Gratis

Wij starten onze brunch tussen 11:00 – 12:00 uur. Jij en je gezelschap worden ontvangen met een glaasje bubbels of alcoholvrije mocktail!

Wanneer je gezelschap zich lekker gesetteld heeft toveren wij in 3 gangen een heerlijke kerstbrunch op tafel.

Gang 1:
Keuze uit dagsoep of pomodori soep

Gang 2: Shared brunch 
croissants – mini broodjes – kerststol – gerookte zalm – scrambled eggs – pasteitje met kippenragout-  botervis carpaccio – gerookte ribeye – diverse kaassoorten – luxe vleeswaren.

Voor de kids: 

American pancakes met toppings zoals banaan, nutella, rood fruit, maple syrup 

Gang 3: Proeverij van desserts
Met o.a. deconstructed snicker dessert – bosvruchten trifle – 2 soorten ijs van boere iis – parfait

Genieten met vrienden en familie

Bourgondisch tafelen tijdens de feestdagen! 

3 of 4 gangen shared dining experience

Jullie zijn van harte welkom vanaf 17:30 uur. Het Bourgondisch tafelen begint 18:30 uur. Bij binnenkomst nemen wij de jassen aan en schenken wij een lekkere (alcoholvrije) bubbel voor u in!

Het is een Feestelijke avond dus er moet feestelijk geproost worden. Op tafel staat knisperende focaccia voor je klaar met Toscaanse olie, muhamarra & klassieke kruidenboter klaar.

Prijzen 3 gangen shared dining diner:
Volwassenen: € 47,50
Kids 4 t /m 13 jaar: € 22,50 of kunnen kiezen van de kidskaart

Prijzen 4 gangen shared dining diner:
Volwassenen: € 54,50
Kids 4 t/m 13 jaar: € 22,50 of kunnen kiezen van de kidskaart

Salt kerst menu 2023

Voorgerechten

Gerookte Ribeye

Dungesneden runder ribeye met gemarineerde shitakes, parmezaanse kaas, zoetzure gele biet, geroosterde pistachenootjes & truffel mayonaise

Lox sashimi

Dun gesneden gerookte zalm met wakame, ponzugel, fingerlime-zeewier kaviaar, zoetzure komkommerlinten, wasabi-sesam crumble

Pannetje Champignons

Taleggio, Spinazie, Knoflook, Rode ui, Cashew, Toast

Steak tartaar

Steak tartare met pesto, pijnboompitten, parmezaanse kaas, rucola olie, crispy basilicum, tomatencrumble en een -64 graden eitje

Tussengerecht

Bisque of kruidenboullion met paddenstoelen

Hoofdgerechten

Diamanthaas

Geserveerd met jus, aardappelgratin & bijpassende groenten

Zeebaars

Gebakken filet met mediterraanse kruiden crumble. 

Hert Wellington

… details volgen later

Tarte tartin rode biet

Geserveerd met geitenkaas, walnoten, ketchup van gele biet & balsamico stroop

Desserts

Lekker natafelen

proeverij van de chef

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga