Genieten met vrienden en familie

Lunch arrangementen

Salt 2 gangen lunch

10 – 30 personen | 23,50 p.p.

Tijdens deze lunch serveren wij alle gerechten uit aan tafel. Lekker Bourgondisch tafelen, daar houden wij van. 

Gang 1:
Keuze uit dagsoep of pomodori soep

Gang 2:
3 belegde luxe broodjes (vis, vlees, vega)
2 soorten seizoensalades
1 mini kroketje met kadetje & mosterd

Deze lunch is inclusief jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie.

Reserveer hier

Bourgondisch tafelen

10 – 50 personen | 28,50 p.p.

Tijdens deze lunch serveren wij alle gerechten uit aan tafel. Lekker Bourgondisch tafelen, daar houden wij van. 

Gang 1:
Keuze uit dagsoep of pomodori soep

Gang 2:
Proeverij van voorgerechten:
Burrata, gerookte zalm, steak tartaar
Seizoens maaltijdsalade
Focaccia met kruidenboter & tapenade

Deze lunch is inclusief verse jus d’orange.
Overige dranken serveren op basis van nacalculatie.

Reserveer hier

Salt buffet

30 – 150 personen | 23,50 p.p.

Deze lunch serveren middels een buffet

Buffet:
Dagsoep
Zuurdesem brood wit & bruin
Roomboter
Beleg:
Boerenham van slagerij Spijkerman
Kaas van de firma Fryske Tsiis
Gerookte ribeye 
Eiersalade
1 seizoens maaltijdsalade
1 mini kroketje + kadetje & mosterd

Deze lunch is inclusief melk & jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie

Deze lunch is inclusief verse jus d’orange.
Overige dranken serveren op basis van nacalculatie.

Reserveer hier

Genieten met vrienden en familie

Diner arrangementen

Tafelen met vrienden en/of familie

Stel je eigen menu samen, ga je voor 2 of 3 gangen. De keuze is aan jullie:
2 gangen: Soep & hoofd € 32,50 p.p.
2 gangen: Voor & hoofd € 36,50 p.p.
3 gangen: Soep, hoofd, dessert € 39,50 p.p.
3 gangen: Voor, hoofd, dessert € 42,50 p.p.

Bij salt houden wij vooral van bourgondisch tafelen. Vinden jullie het nt zo leuk als ons om alles te proeven. Dan kunnen jullie ook kiezen voor een proeverij van al onze voorgerechten & nagerechten en een hoofdgerecht naar keuze:
2 gangen: Proeverij voor & hoofd | € 39,50 p.p.
2 gangen: Hoofd & proeverij desserts | € 34,50 p.p.
3 gangen: € 47,50 p.p.

Salt menu suggestie

Voorgerechten

Gerookte Ribeye

Dungesneden runder ribeye met gemarineerde shitakes, parmezaanse kaas, zoetzure gele bietenparels, geroosterde pistachenootjes & truffel mayonaise

Lox sashimi

Dun gesneden gerookte zalm met wakame, ponzugel, fingerlime-zeewier kaviaar, zoetzure komkommerlinten, wasabi-sesam crumble

Tarte tartin van rode biet

Met gekarameliseerde rode ui, geitenkaas van de molkerei, balsamicostroop, walnoot crunch & ketchup van rode biet *vegan mogelijk

Hoofdgerechten

Diamanthaas

Geserveerd met shiitake-jus & seizoensgroente

Ijsselmeerbaars

Gebakken filet met een romige waterkerssaus geserveerd met seizoensgroenten

Ravioli

Gevuld met ricotta & spinazie geserveerd met een romige saus van pesto & parmezaanse kaas, gimi, shiitakes, gepofte cherry tomaten, pompoen & pompoenpitten

Desserts

Lekker natafelen

proeverij van de chef

Schippers maaltijd buffet

30 – 80 personen | 19,50 p.p.

Warme gerechten
Raasdonders
Chili con carne saus
Chili sin carne
Buikspek van de BBQ

Koude gerechten
Uitjes en zuur
Gedroogde uitjes
Picalilly
Mayonaise
Mosterd
Tomatensalade
Komkommersalade
Rauwkost salade


Italiaans buffet

30 – 80 personen | 23,50 p.p.

Koude gerechten
Gerookte ribeye
Salade carprese
Vitello tonato
Rauwkostsalade
Focaccia met huisgemaakte kruidenboter / tapenade

Warme gerechten 
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Pasta Carbonara
Pasta zalm, spinazie, romige saus 
Lasagne 
Ravioli

herfstbuffet

30 – 80 personen | 28,50 p.p.

Voorgerechten
Soep v/d dag geserveerd met stokbrood & kruidenboter & tapenade
Gerookte ribeye
Dungesneden runder ribeye met gemarineerde shitakes, parmezaanse kaas, zoetzure gele bietenparels, geroosterde pistachenootjes & truffel mayonaise
Pasta salade tonijn
Geserveerd met haricoverts, olijven, rode ui, appel
Rauwkost salade
Seizoensgebonden rauwkost salade

Warme gerechten: 

Hertensucade
Hete bliksum & rode kool
Kruidige en licht pittige kippendij met zoete aardappel, paprika, amarillo pepers in rode wijn azijn.
Ravioli in romige saus van pesto & parmezaanse kaas, bimi, shitakes, pompoen & pompoenpitten
Zalmfilet met beurre blanc 

 

 Salt buffet

30 – 80 personen | 32,50 p.p.

Koude gerechten

Couscous salade: met gegrilde paprika, munt, lente ui, cherry tomaatjes geitenkaas & ras el hanout
Italiaanse tomatensalade: Verschillende kleuren tomaat, oregano, knoflook, rode ui, basilicum, rode peper, olijfolie en balsamico 
Carpaccio di salt: met truffel mayonaise, âlde fryske kaas, pijnboompitten, rucola en cherry tomaatjes. 
Focaccia met aioli kruidenboter, tapenade en muhamarra. 

Warme gerechten 
Peruaanse esacbeche van kippendij
geserveerd met zoete aardappel, doperwten, paprika, zwarte olijven, knoflook, amarillo pepers, rode ui, ei, oregano, komijn en rodewijn azijn
Diamanthaas met een saus van merlot-sjalot-champignonsaus en provençaalse aardappels uit de oven
Zalm uit de oven geserveerd met beurre blanc
Ravioili ricotta spinazie
Frites met mayonaise 

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga