Genieten met vrienden en familie
Lunch arrangementen
Salt 2 gangen lunch
10 – 30 personen | 23,50 p.p.
Tijdens deze lunch serveren wij alle gerechten uit aan tafel. Lekker Bourgondisch tafelen, daar houden wij van.
Gang 1:
Keuze uit dagsoep of pomodori soep
Gang 2:
3 belegde luxe broodjes (vis, vlees, vega)
2 soorten seizoensalades
1 mini kroketje met kadetje & mosterd
Deze lunch is inclusief jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie.
Reserveer hier

Bourgondisch tafelen
10 – 50 personen | 28,50 p.p.
Tijdens deze lunch serveren wij alle gerechten uit aan tafel. Lekker Bourgondisch tafelen, daar houden wij van.
Gang 1:
Keuze uit dagsoep of pomodori soep
Gang 2:
Proeverij van voorgerechten:
Burrata, gerookte zalm, steak tartaar
Seizoens maaltijdsalade
Focaccia met kruidenboter & tapenade
Deze lunch is inclusief verse jus d’orange.
Overige dranken serveren op basis van nacalculatie.
Reserveer hier

Salt buffet
30 – 150 personen | 23,50 p.p.
Deze lunch serveren middels een buffet
Buffet:
Dagsoep
Zuurdesem brood wit & bruin
Roomboter
Beleg:
Boerenham van slagerij Spijkerman
Kaas van de firma Fryske Tsiis
Gerookte ribeye
Eiersalade
1 seizoens maaltijdsalade
1 mini kroketje + kadetje & mosterd
Deze lunch is inclusief melk & jus d’orange.
Overige dranken serveren wij op basis van nacalculatie
Deze lunch is inclusief verse jus d’orange.
Overige dranken serveren op basis van nacalculatie.
Reserveer hier

Genieten met vrienden en familie
Diner arrangementen
Tafelen met vrienden en/of familie
Stel je eigen menu samen, ga je voor 2 of 3 gangen. De keuze is aan jullie:
2 gangen: Soep & hoofd € 32,50 p.p.
2 gangen: Voor & hoofd € 36,50 p.p.
3 gangen: Soep, hoofd, dessert € 39,50 p.p.
3 gangen: Voor, hoofd, dessert € 42,50 p.p.
Bij salt houden wij vooral van bourgondisch tafelen. Vinden jullie het nt zo leuk als ons om alles te proeven. Dan kunnen jullie ook kiezen voor een proeverij van al onze voorgerechten & nagerechten en een hoofdgerecht naar keuze:
2 gangen: Proeverij voor & hoofd | € 39,50 p.p.
2 gangen: Hoofd & proeverij desserts | € 34,50 p.p.
3 gangen: € 47,50 p.p.
Salt menu suggestie
Voorgerechten
Gerookte Ribeye
Dungesneden runder ribeye met gemarineerde shitakes, parmezaanse kaas, zoetzure gele bietenparels, geroosterde pistachenootjes & truffel mayonaise
Lox sashimi
Dun gesneden gerookte zalm met wakame, ponzugel, fingerlime-zeewier kaviaar, zoetzure komkommerlinten, wasabi-sesam crumble
Tarte tartin van rode biet
Met gekarameliseerde rode ui, geitenkaas van de molkerei, balsamicostroop, walnoot crunch & ketchup van rode biet *vegan mogelijk
Hoofdgerechten
Diamanthaas
Geserveerd met shiitake-jus & seizoensgroente
Ijsselmeerbaars
Gebakken filet met een romige waterkerssaus geserveerd met seizoensgroenten
Ravioli
Gevuld met ricotta & spinazie geserveerd met een romige saus van pesto & parmezaanse kaas, gimi, shiitakes, gepofte cherry tomaten, pompoen & pompoenpitten
Desserts
Lekker natafelen
proeverij van de chef
Schippers maaltijd buffet
30 – 80 personen | 19,50 p.p.
Warme gerechten
Raasdonders
Chili con carne saus
Chili sin carne
Buikspek van de BBQ
Koude gerechten
Uitjes en zuur
Gedroogde uitjes
Picalilly
Mayonaise
Mosterd
Tomatensalade
Komkommersalade
Rauwkost salade

Italiaans buffet
30 – 80 personen | 23,50 p.p.
Koude gerechten
Gerookte ribeye
Salade carprese
Vitello tonato
Rauwkostsalade
Focaccia met huisgemaakte kruidenboter / tapenade
Warme gerechten
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Pasta Carbonara
Pasta zalm, spinazie, romige saus
Lasagne
Ravioli

herfstbuffet
30 – 80 personen | 28,50 p.p.
Voorgerechten
Soep v/d dag geserveerd met stokbrood & kruidenboter & tapenade
Gerookte ribeye
Dungesneden runder ribeye met gemarineerde shitakes, parmezaanse kaas, zoetzure gele bietenparels, geroosterde pistachenootjes & truffel mayonaise
Pasta salade tonijn
Geserveerd met haricoverts, olijven, rode ui, appel
Rauwkost salade
Seizoensgebonden rauwkost salade
Warme gerechten:
Hertensucade
Hete bliksum & rode kool
Kruidige en licht pittige kippendij met zoete aardappel, paprika, amarillo pepers in rode wijn azijn.
Ravioli in romige saus van pesto & parmezaanse kaas, bimi, shitakes, pompoen & pompoenpitten
Zalmfilet met beurre blanc

Salt buffet
30 – 80 personen | 32,50 p.p.
Koude gerechten
Couscous salade: met gegrilde paprika, munt, lente ui, cherry tomaatjes geitenkaas & ras el hanout
Italiaanse tomatensalade: Verschillende kleuren tomaat, oregano, knoflook, rode ui, basilicum, rode peper, olijfolie en balsamico
Carpaccio di salt: met truffel mayonaise, âlde fryske kaas, pijnboompitten, rucola en cherry tomaatjes.
Focaccia met aioli kruidenboter, tapenade en muhamarra.
Warme gerechten
Peruaanse esacbeche van kippendij geserveerd met zoete aardappel, doperwten, paprika, zwarte olijven, knoflook, amarillo pepers, rode ui, ei, oregano, komijn en rodewijn azijn
Diamanthaas met een saus van merlot-sjalot-champignonsaus en provençaalse aardappels uit de oven
Zalm uit de oven geserveerd met beurre blanc
Ravioili ricotta spinazie
Frites met mayonaise
