Kom gezellig tafelen bij Salt!
De hele winter 7 dagen per week geopend
voor koffie, lunch, borrel & diner
Menukaart
Mediterraanse keuken met een Aziatische Twist
Bij Salt serveren we een verrassende combinatie van Aziatische en mediterrane smaken, natuurlijk altijd met een eigen Salt twist.
Al in augustus beginnen we met de voorbereidingen voor de nieuwe herfstkaart. Samen met ons team brainstormen we, testen we gerechten en perfectioneren we elk detail. Zo kunnen we in het najaar weer een compleet nieuw en verrassend menu presenteren.
Iedereen binnen het team mag gerechten voorstellen. Deze worden getest, bijgeschaafd en alleen de gerechten waar we allemaal enthousiast over zijn, komen uiteindelijk op de kaart.
Leuk om te weten: veel van onze medewerkers studeren aan de hogere hotelschool of kokssopleiding. Hun frisse ideeën brengen altijd iets bijzonders op tafel. Een goed voorbeeld hiervan is de Yukhoe steak tartare, bedacht door Hidde. Samen zorgen we ervoor dat ieder seizoen weer iets speciaals biedt!