Menukaart

It’s all about the menu

Kidskaart

Lunchkaart

Borrelkaart

Dinerkaart

Iets te vieren? 

Organiseer jouw evenement op een unieke locatie aan het water in Friesland 

Paviljoen Salt is naast een heerlijke plek om te lunchen, borrelen en dineren ook een uitstekende locatie voor privé feestjes & bedrijfsevenementen. Vier je verjaardag, babyshower, familiedag of juist een bedrijfsuitje, borrel, product lancering of jubileum aan het strand! Door Yodi haar jarenlange ervaring in combinatie met een hoop enthousiasme zal zij er voor zorgen dat jouw event vlekkeloos verloopt! 

Heb je Iets te vieren?

Heb jij iets te vieren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verjaardag, een jubileum of een geboorte? Bij Salt ben je op de juiste plek! Met de unieke locatie en het prachtige uitzicht over het Sneekermeer, zijn er ontelbare mogelijkheden. Een hollandsbuffet of liever een BBQ op het overdekte terras? Wij denken graag met je mee en houden hierbij rekening met jullie ideeën en wensen. Een van de eigenschappen van onze keuken brigade is dat zij erg flexibel zijn, mochten jullie bijzondere of speciale wensen hebben, laat ons dit dan gerust weten!

Wanneer je bij Salt binnen komt is het gevoel dat wij willen evenaren: het gevoel van thuis komen, een onbedwongen, warme, toegankelijke sfeer. Team Salt streeft ernaar dat iedere gast nog blijer weg te laten gaan dan dat ze binnen kwamen!

Groepsactiviteiten

Ben jij op zoek naar een unieke locatie aan het Sneekermeer, in Friesland om jullie groepsactiviteit/ bedrijfsuitje te organiseren? Paviljoen Salt biedt de perfecte mogelijkheid!

Wij hebben een ruim aanbod met betrekking tot de invulling voor jullie groepsactiviteit/bedrijfsuitje. Team Salt staat enthousiast, gericht op jullie wensen klaar om jullie te voorzien van een dag/middag/avond vol herinneringen!
Bij Salt is het mogelijk om de gehele organisatie uit handen te geven, wij zorgen er dan voor dat er ingespeeld al jullie wensen en ideeën.

Paviljoen Salt is met haar unieke locatie de perfecte plek voor verschillende activiteiten in samenwerking met outdoorburo, een gezellige bedrijfsborrel of een uitbundig feest!
Outdoorburo organiseert activiteiten, waarbij beleving de boventoon voert.
Ons restaurant heeft 2 grote terrassen, een ruim opgezette tafelindeling binnen, een groot speelstrand met strandbar, verschillende steigers en voldoende parkeerplek. Het enige wat dus nog ontbreekt.. Zijn jullie om  het feest compleet te maken!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

bedrijfsfeest

Ben jij op zoek naar een unieke locatie aan het Sneekermeer, in Friesland om jullie bedrijfsfeest te organiseren? Paviljoen Salt biedt de perfecte mogelijkheid!

Wij hebben een ruim aanbod met betrekking tot de invulling voor jullie bedrijfsfeest. Team Salt staat enthousiast, gericht op jullie wensen klaar om jullie te voorzien van een dag/middag/avond vol herinneringen!
Bij Salt is het mogelijk om de gehele organisatie uit handen te geven, wij zorgen er dan voor dat er ingespeeld al jullie wensen en ideeën.

Paviljoen Salt is met haar unieke locatie de perfecte plek voor verschillende activiteiten, een gezellige bedrijfsborrel of een uitbundig feest! Ons restaurant heeft 2 grote terrassen, een ruim opgezette tafelindeling binnen, een groot speelstrand met strandbar, verschillende steigers en voldoende parkeerplek. Het enige wat dus nog ontbreekt.. Zijn jullie om  het feest compleet te maken!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier dan verder.

Privé feesten

Paviljoen Salt in Terhorne, Friesland biedt de ideale omgeving om te proosten op een mijlpaal. Een unieke locatie aan het water, fijne ambiance en prachtig uitzicht. Wij organiseren gezellige borrels, klein- of grootschalige familie diners of uitdagende activiteiten met vrienden en/of collega’s van begin tot eind. Ons enthousiaste team staat klaar om op jullie wensen en ideeën in te spelen. Op deze manier kan jij onbezorgd genieten en herinneringen maken met fijne mensen om jou heen. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

Bruiloften

Een dromerige, romantische setting voor een heerlijke borrel, diner en/of feestavond

Ben jij recent ten huwelijk gevraagd of heb jij altijd gedroomd van jouw trouwfeest aan het water? Bij Paviljoen Salt in Terhorne aan het Sneekermeer, vier jij je unieke onvergetelijke bruiloftsdiner en/of feest.

Herinneringen maken doe je met elkaar en op de mooiste dag van je leven wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is, dit kan ons toegewijde team voor jullie betekenen. Verschillende trouwarrangementen zijn mogelijk, van alleen een borrel tot een diner tot een groot huwelijksfeest. Het echtpaar en hun gasten kunnen genieten van de bijzondere dag op een unieke locatie, een betere setting kun je je niet wensen!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

 

Vergaderen

In een muffe kantoorruimte vergaderen leidt nooit tot de meest creatieve ideeën. Hier hebben wij bij Salt een oplossing voor bedacht, namelijk de vergaderarrangementen bij Salt! Even weg van kantoor, een andere omgeving en dus een frisse wind door de kamer. Met uitzicht over de Salt Poel en het Sneekermeer ben je bij Salt voor rust en inspiratie aan het juiste adres.

Vergaderen in combinatie met genieten en ontspannen, bij Salt bieden wij een mooie locatie met arrangementen voor vergaderingen waar de meest creatieve ideeën tot stand gebracht kunnen worden.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

 

High favourites

High tea, high wine en high beer. Alle 3 te reserveren bij Salt. 

Kies jij voor eindeloos theeleuten of geniet jij liever van een goede wijn-spijs combinatie? Ook verschillende proefglazen bier, met een stoere borrelplank is mogelijk bij Paviljoen Salt.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.

 

Lunch & diner arrangementen

Bij Salt bieden wij verschillende mogelijkheden

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga