Liefde voor de horeca

Mijn naam is Yodi Vellinga en sinds 5 juli 2021 eigenaar van Salt. Een meisje droom die uit is gekomen!

De horeca zit in mijn bloed, ik ben er namelijk mee opgegroeid in ons familie bedrijf “it Foarûnder”.

Als je me als klein meisje had gevraagd wat ik wilde worden zou het antwoord zijn: docent Engels, want in die tijd moest ik niets van de horeca weten.

Totdat ik in 2005 zelf aan de slag ben gegaan bij ‘It Foarûnder’. Ik was gelijk verkocht. Sinds 2013 heb ik dan ook de dagelijkse leiding over het familie bedrijf en doe dit al jaren met heel veel plezier.

Maar toen er in begin 2021 de kans zich voordeed voor paviljoen Salt, kon ik dit niet voorbij laten gaan. Een prachtige locatie met zoveel mogelijkheden zowel in de zomer als in de winter.

Salt ademt alles wat ik graag terug zie in een horeca zaak. Een hippe / relaxte uitstraling zowel binnen als buiten. Een plek waar iedereen zich direct thuis voelt zowel jong als oud! De liefde voor de horeca zie je terug op het bord, de zelf gebrouwen bieren, gin en volgend jaar weer onze eigen koffie. Niet het standaard assortiment, net even een tikkeltje anders! Noem het eigenwijs, ik noem het ondernemen en je onderscheiden van de rest!

De liefde voor eten vind je terug in onze lunch, borrel en diner gerechten. Eten moet goed zijn! Zonder poespas, gewoon eerlijk en vers bereide gerechten met de liefde voor de Mediterrane & Aziatische keuken. Dat is waar mijn keukenbrigade voor staat.

Voel jij je thuis bij SALT net als ik? Dan is mijn missie geslaagd!

Liefs Yodi

 

Paviljoen SALT – Utbuorren 50 – 8493 MA Terherne – 0566682980 – info@paviljoensalt.nl

© Copyright Coffee-2 WordPress Theme

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga