Mijn verhaal

Over Salt

Liefde voor de horeca.

De horeca zit in mijn bloed, ik ben er namelijk mee opgegroeid in ons familiebedrijf “it Foarûnder”. Van 2013 t/m 2023 had ik de dagelijkse leiding over het familie bedrijf en ben ik verknocht geraakt aan ondernemen en het organiseren van klein en grootschalige evenementen.

In begin 2021 deed de kans zich voor om te pitchen om een nieuwe horeca onderneming te starten op een prachtige plek aan het water net buiten Terherne. En zo is het idee van Salt ontstaan. 

Salt ademt alles wat ik graag terugzie in een horecazaak namelijk: een hippe/ relaxte uitstraling zowel binnen als buiten! Een plek waar iedereen zich direct thuis voelt zowel jong als oud! De liefde voor de horeca zie je terug op het bord, in de zelf gebrouwen bieren, gin en volgend jaar weer in onze eigen koffie. Niet het standaard assortiment, net even een tikkeltje anders! Noem het eigenwijs, ik noem het ondernemen en je onderscheiden van de rest!

Uitdagingen

5 juli 2021 heeft salt haar deuren geopend, midden in het hoogseizoen met een pracht start. In de winter van 2021 konden de deuren weer op slot i.v.m. de 2e uitbraak van Corona. Pittig als starter, maar het was zo mooi om te zien toen wij eind februari onze deuren weer openden voor het publiek. In het mooie voorjaar van 2022 wist iedereen ons weer te vinden en konden weer bouwen aan Salt en ’t Foarûnder. 

Optimaliseren & Uitbreidingen

Begin 2023 is ons familie bedrijf ’t Foarûnder verkocht. Deze verkoop gaf mij ruimte om mij totaal om Salt te focussen. Dit betekende dat ik weer terug naar de teken / keukentafel ging om nou eens goed na te gaan welke kant ik op wilde met Salt.

Salt moet toegankelijk zijn voor jong en oud het gehele jaar door voor zowel de particuliere markt, maar sinds mei 2023 ook voor de zakelijke markt. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? 

 

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga