Genieten met vrienden en familie

Heb je iets te vieren?

Salt is Stoer en heeft lef! Je luncht, borrelt en/of dineert in een hippe en relaxte Ambiance. Salt heeft Liefde voor het vak, is gastvrij en is Toegankelijk voor jong en oud.

Yodi Vellinga - Ontdek, Beleef en geniet!

Op zoek naar een unieke feestlocatie aan het Sneekermeer in Friesland? Paviljoen Salt biedt de perfecte setting voor elk feest, bedrijfsborrel of familie-uitje. Met een breed scala aan mogelijkheden staan wij, Team Salt, klaar om met enthousiasme en aandacht voor detail jullie evenement onvergetelijk te maken. Laat de volledige organisatie aan ons over en focus je op het genieten van het moment. Onze locatie, direct aan het Sneekermeer, is ideaal voor allerlei activiteiten en evenementen. Geniet van onze ruime terrassen, gezellige binnenruimte, een groot speelstrand, en meer. Met voldoende parkeerruimte en een sfeervolle setting is Paviljoen Salt dé plek om jullie feest te vieren. Kom en maak jullie dag compleet bij ons!

Vier je verjaardag bij salt 

Vier je verjaardag bij Paviljoen Salt voor een onvergetelijke dag! Of je nu kiest voor een informele lunch, gezellige borrel, heerlijk diner of zelfs een avondfeest, bij Salt in Terherne ontdek je alle mogelijkheden voor jouw perfecte viering. Geniet van onze unieke locatie aan het water, met prachtig uitzicht en een sfeer die zowel jong als oud aanspreekt. 

baby shower of borrel voor je vriendin!

Organiseer een babyshower bij Paviljoen Salt! Kies uit een gezellige lunch, sfeervolle high tea of een leuke babyborrel in onze unieke locatie in Terherne. Met prachtig uitzicht op het water biedt Salt de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheid. Ontdek de mogelijkheden en laat je gasten genieten van heerlijke gerechten en een warme, gastvrije sfeer. 

Lunch / diner mogelijkheden familie

Iets te vieren met de familie? Geniet van een familiedag aan het water bij Paviljoen Salt! Ontdek onze lunch, borrel, en diner mogelijkheden in Terherne. Met een prachtig uitzicht en gezellige sfeer is Salt dé plek voor jouw familiefeest.

Jubileum

Vier je jubileum bij Paviljoen Salt, perfect voor zowel vrienden, familie als collega’s. Kies voor een informele borrel, lunch of diner, volledig aangepast aan jouw wensen. Ontdek de mogelijkheden in Terherne, aan het water.

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga