0566-689280 info@paviljoensalt.nl
Selecteer een pagina

SALT ZOMER

Maart – September

Openingstijden Juni

Maandag: 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag: 12:00 – 22:00 uur

Woensdag: Gesloten

Donderdag t/m zondag:

10:00 – 22:00 uur 

Gesloten i.v.m. besloten evenementen

Gesloten vanaf 17:00 uur

24 juni

Welkom bij SALT

Salt is de plek waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de Saltpoel en in de verte het welbekende Sneekermeer. Salt heeft liefde voor mediteraanse gerechten met een moderne twist welke bereid worden door Chef Nick Trigonis en zijn brigade.

We zijn trots op onze drie eigen gebrouwen bieren Overstag bond, Loef wit & Salt tripel. Ben je net zo gek op gin als Yodi? Probeer dan vooral haar eigen ‘Yosie’s gin’.

Salt is Stoer en heeft lef! Je luncht, borrelt en/of dineert in een gezellige Ambiance. Salt heeft Liefde voor het vak, is gastvrij en is Toegankelijk voor jong en oud.

En dit het hele jaar door!

Liefs Yodi & team Salt.

Wat wil je weten? 

Menukaart

Klassieke mediterraanse gerechten met een moderne twist! Chefkok Nick Trigonis weet hier wel raad mee en tovert de heerlijkste gerechten voor je op tafel. Wij gaan met onze seizoenen mee en wisselen minimaal 3 keer per jaar van menukaart. Wij wisselen dagelijks van onze Chef’s specials vis & vlees zodat je je altijd kunt laten verrassen.

Speelstrand

Hoe lekker is het dat jij deze zomer met een ijskoude Rosé of een Overstag Blond met een goed gevulde borrelplank relaxed bij ons op het strand of terras zit terwijl jou kids zich vermaken op ons omheinde speelstrand! Geloof ons, je hebt echt tijd om bij te kletsen met je vrienden en / of familie! Jij blij, wij blij! Zien we je deze zomer?

Evenementen

Van September t/m juni kun je bij ons terecht voor bruiloften, verjaardagsfeesten, familiefeesten, informele borrels, zakelijke evenementen terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Yodi

High tea SALT

Bij ons is het mogelijk om een high tea, wine, beer te boeken in de maanden oktober t/m juni.

Kosten high tea € 24,50 p.p. voor de kids t/m 12 jaar rekenen wij 50 % korting

Bij onze goed gevulde high tea serveren wij losse thee van FILSEN en staat er verse gember, munt, sinaasappel & citroen op tafel. Vervolgens vullen wij de tafel met stoere planken met sandwiches, scones, marmelades & veel zoetigheid.

LET OP: Boek altijd een high minimaal 24 uur van te voren via onze reserveringstool

Honden zijn welkom

Vind jij het heerlijk om met je hond een stuk wandelen langs het water om vervolgens te genieten van een kop koffie met taart van Ellen, lunch of diner? Je trouwe viervoeter is van harte welkom, wel aangelijnd!

Rolstoel toegankelijk

Ben je minder te been, dan ben je als nog van harte welkom bij Paviljoen SALT. Wij zijn een rolstoel vriendelijke locatie met een ruime invaliden toilet.

Een geweldig restaurant direct aan het water. Goede service, geweldige sfeer en zeer goed eten - aanbevolen!

Anja Schäfers

Nieuw restaurant aan de Saltpoel (voormalig Meer van Lente). Deels overdekt terras met tentdak. Naast restaurant springkussen / strand. Ligt aan fietspad. Je kunt je boot aanleggen.

Durk bouma

In de zomer van 2021 hier aangemeerd. Heerlijk gegeten. Op het terras genoten van het ondergaande zonnetje en mooie uitzicht. We mochten overnachten met onze boot aan de steiger voor de deur.

Ido Poelman

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga