Genieten met vrienden en familie

Verjaardag vieren

Vier je verjaardag in stijl bij Paviljoen Salt, gelegen aan het prachtige Sneekermeer in Friesland! Onze locatie biedt een unieke combinatie van adembenemend uitzicht, gezellige sfeer en uitstekende faciliteiten, waardoor het de perfecte plek is om jouw speciale dag te vieren.

Bij Paviljoen Salt kun je genieten van een scala aan mogelijkheden voor jouw verjaardagsfeest. Of je nu een intieme bijeenkomst met familie en vrienden wenst of een groot feest met muziek, wij hebben de capaciteit en de ervaring om jouw verjaardag onvergetelijk te maken. Ons team staat klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen, van de decoratie tot het culinaire aanbod, aangepast aan jouw wensen en voorkeuren.

Maak van jouw verjaardag een dag om nooit te vergeten bij Paviljoen Salt – waar gastvrijheid, sfeer en de omgeving samenkomen om jouw speciale dag te vieren.

Yodi Vellinga - Ontdek, Beleef en geniet!

Verjaardags lunch

2-gangen lunch aan tafel met allemaal lekkers, Shared lunching, lunchbuffet… Er zijn veel mogelijkheden bij salt!

Verjaardags high tea

Of je nu een bijzondere gelegenheid viert of gewoon een middagje wilt ontspannen, onze high tea biedt voor elk wat wils. Let op, uiterlijk 1 dag van te voren reserveren. 

Verjaardagsdiner

Intiem dineren met je vrienden en of familie of een uitgebreid buffet / bbq! Wij zijn benieuwd naar jou wensen

Verjaardagsfeest

Wil je een keer heel groot uitpakken? Bijvoorbeeld een bijzonder jubileum! Vertel ons dan je wensen en dan gaan we kijken hoe we van jouw verjaardag een feestje kunnen maken! 

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga