Winteragenda salt

Welkom bij Paviljoen salt

Wij blijven het hele jaar open! In de maanden oktober t/m maart organiseren we diverse activiteiten voor jong en oud! Denk aan Lazy Sunday Salt met live muziek iedere 2e zondag van de maand, knutselen & schminken voor de kids, Culinaire wandeltochten langs alle horeca van Terherne etc. etc. Enthousiast geworden? Bekijk hier dan onze Winteragenda.

12

Februari

Lazy Sunday salt – Kevin & Andre

Zondag 12 februari – 15:00 – 18:00 uur – gratis entree

Iedere 2e zondag van de maand hebben wij in de herfst / winter live muziek voor jullie geregeld. Combineer dit met de bekende salt borrelplank en een borrel en het is genieten geblazen!

10 t/m 13

Februari

Valentijnsweekend Salt

Vrijdag 10 t/m maandag 13 februari – Shared dining

Iedere dag is een speciale dag om te vieren met geliefde, maar op valentijnsdag staan we toch extra stil bij het vieren van de liefde!
Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag en omdat wij dan niet geopend zijn maken wij er een heel valentijnsweekend van!

Samen tafelen.. Samen proeven.. Samen genieten! Mocht het jouw niet lukken om je geliefde mee uiteten te nemen op valentijnsdag, kom dan het weekend ervoor bij Salt!

5

maart

Tasting tour terherne

Zondag 5 maart – 15:00 – 18:00 uur – €50,- p.p.

Ondanks dat de regen met bakken uit de hemel kwam, was de Tasting Tour Terherne een heus feestje! Missie geslaagd dus om tijdens de druilerige dagen van het laagseizoen iets tofs te organiseren samen met de horeca in Terherne.

Énnn, reden genoeg om het nog een keer te doen op 5 maart! Kon je de vorige keer niet deelnemen of vond je het zo gezellig dat je er nu weer bij wilt zijn?

 Reserveer dan hier je tickets!

12

maart

 Lazy Sunday salt – lotte broersma & berend riemersma

Zondag 12 maart – 15:00 – 18:00 uur – gratis entree

Iedere 2e zondag van de maand hebben wij in de herfst / winter live muziek voor jullie geregeld. Combineer dit met de bekende salt borrelplank en een borrel en het is genieten geblazen!

Proef de sfeer van salt

uit eten friesland aan het water

Paviljoen SALT – Utbuorren 50 – 8493 MA Terherne – 0566682980 – info@paviljoensalt.nl

© Copyright Coffee-2 WordPress Theme

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga