Bedrijfsuitje aan het water in Friesland

Out office gevoel met collega’s

Salt is Stoer en heeft lef! Je luncht, borrelt en/of dineert in een hippe en relaxte Ambiance. Salt heeft Liefde voor het vak, is gastvrij en is Toegankelijk voor jong en oud.

Yodi Vellinga - Ontdek, Beleef en geniet!

Zoek je een bijzondere evenementenlocatie aan het Sneekermeer in Friesland? Paviljoen Salt is de ideale keuze voor elk type feest, bedrijfsborrel of familie-uitje. Ons veelzijdige aanbod en de toewijding van Team Salt garanderen een memorabele dag, middag of avond. Vertrouw de organisatie aan ons toe en zie hoe we jullie wensen en ideeën werkelijkheid maken. Gelegen aan het prachtige Sneekermeer, biedt Paviljoen Salt de perfecte achtergrond voor diverse evenementen, gezellige bedrijfsborrels of levendige feesten. Ons restaurant beschikt over twee grote terrassen, een uitnodigende binnenruimte, een uitgestrekt speelstrand, meerdere steigers en ruime parkeergelegenheid. Maak jullie event compleet bij Paviljoen Salt – waar jullie nog het enige zijn dat mist!

Wat wil je organiseren?

Informele lunch of diner

Ontdek de ideale plek voor een informele zakelijke lunch of diner met collega’s bij Paviljoen Salt in Terherne, Friesland. Deze unieke locatie waan je je direct een ontspannen sfeer. Perfect bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, maakt Salt het gemakkelijk voor teams om samen te komen en te genieten van kwaliteitstijd buiten het kantoor. Of het nu gaat om het vieren van een succes, teambuilding, of gewoon samen zijn, Paviljoen Salt biedt een onvergetelijke culinaire ervaring aan het water.

Activiteiten + Borrel + diner

Beleef een bedrijfsuitje bij Paviljoen Salt in Terherne, de ideale locatie in Friesland voor een dag vol teambuilding en ontspanning. Weg van kantoor, midden in de prachtige Friese natuur, biedt Salt de perfecte mix van activiteiten en ontspanning. Van zeilen op het uitgestrekte Sneekermeer tot ontspannen varen met een sloep, en van teambuildingsactiviteiten op het droge tot een verkwikkende wandeling door de omgeving van Terherne. Eindig de dag in stijl met een gezellige borrel gevolgd door een zomerse BBQ aan de waterkant. Paviljoen Salt in Terherne is dé plek om samen met collega’s het ultieme ‘out of office’-gevoel te ervaren.

Wat wil je graag weten? 

Kind vriendelijk restaurant

We beschikken over een speelhoek & omheind speelstrand met een air trampoline. Kids boekje voor aan tafel boordevol puzzels & tekeningen

Rolstoel toegankelijk

Wij zijn rolstoel toegankelijk. Bij de deuren is een kleine drempel, maar we hebben platen liggen om deze drempel weg te halen. Daarnaast beschikken wij over een ruim invalide toilet

Reserveren op het terras

Ja, je kunt bij salt reserveren op het terras. Dit kan telefonisch of via de reserveringstool op onze website. Je kunt online maximaal tot 10 personen reserveren. Bij grote groepen graag bellen of mailen.

Vegetarisch / Veganistisch

Zowel op onze borrel, lunch en dinerkaart staan altijd gerechten die vegetarisch / veganistisch zijn.  Vraag vooral onze bediening.

Honden zijn welkom

Tuurlijk is je hond (mits aangelijnd) meer dan welkom zowel op het terras als in het restaurant. Je kunt namelijk heerlijk wandelen langs het water.

Grote groepen

Je kunt bij Salt zeker terecht met een grote groep. Bij een groep groter dan 10 personen graag mailen naar reserveren@paviljoensalt.nl

Parkeergelegenheid

Je kunt gratis parkeren bij salt. Is het parkeerterrein vol? Rij dan een stukje verder naar de camperplaats, daar is vaak nog ruimte zat. Wij beschikken helaas niet over laadpalen.

Dieetwens of allergie

Heb je een allergie of dieetwens, laat ons dit weten als je reserveert, zodat we iets passends voor je kunnen regelen zodat jij ook heerlijk kunt genieten bij salt

Chat openen
1
Hi! Heb je een vraag ? Stel ze hier gerust. Wij proberen z.s.m. te reageren. Met vriendelijke groet,
Paviljoen SALT - Yodi Vellinga